Gratis forsendelse til Danmark fra 740 kr !
Facebook Instagram

Velkommen til Suijker Textil - Vores historie


1994: Vejen til uafhængighed


Vores administrerende direktør Axel Suijker startede vores virksomhedshistorie i 1994 ved at blive selvstændig.

Efter at have afsluttet sin uddannelse som industrielev og arbejdet for en international tøjproducent i mange år, besluttede han sig for at blive selvstændig som sælger af tekstiler.

 Han arbejdede sammen med forskellige europæiske væverier og stofproducenter for at sælge tekniske stoffer af høj kvalitet til tøjproducenter.

Derved fik han opbygget et netværk af tekstilproducenter, tøjproducenter og industrikunder, som dannede grundlaget for de kommende år.

2004: Salget på Artländer Hof


På Suijker-familiens private ejendom blev den første bestand de første lagersalg blev muliggjort til kunder fra Quakenbrück-området. og derfor blev vejen i stigende grad fundet til de private kunder. Her kunderne nød ikke kun det store udvalg af stoffer, men også det ekstraordinære den ekstraordinære atmosfære, som den fredede Artländer Hof i af familien Suijker. Nogle få år senere blev dele af gården renoveret specielt til dette formål. renoveret igen et par år senere, således at udvalget af tekstiler kunne udvalg af tekstiler.

2010: Online distribution


Med den stadige modernisering af de små virksomheder blev onlinesalget online-distribution blev også sat i gang. I løbet af de næste par år forskellige online markedspladser, virksomhedens egen online shop for private kunder og endelig og endelig en onlineplatform for grossister.

I dag kan vi sælge vores produkter gennem forskellige kanaler i hele Europa. Europa og endda uden for Europas grænser for at støtte vores kunder i de europæiske projekter og levere de relevante tekstiler til dem. forsyning.

2020: Flytning til den nye virksomhedsbygning


For at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter stoffer er der blevet udviklet en ny efterspørgsel efter stoffer blev der bygget en ny virksomhedsbygning. I denne bygning er der et areal på ca. og til afvikling af online-ordrer er der blevet indrettet et salgsrum på ca. 700 m² salgsrum med hele vores sortiment af stoffer. Desuden kontorerne for personalet, ledelsen og et rummeligt lager. lager.

I øjeblikket arbejder 20 medarbejdere hårdt hver dag for at finde den rigtige til at finde, klippe og pakke det rigtige stof til hver enkelt kunde. pakket til hver enkelt kunde. Vi er altid på udkig efter nye og interessante tekstiler og tekstiler og muligheder for at udleve vores passion for tekstiler.

Kom og besøg os på vores beliggenhed i det smukke Quakenbrück!